Αύγουστος 30

Προσέξτε μην κάνετε λάθη όταν φοράτε μποτάκια γυναικεία

Πώς να αποφύγετε τα πιο συχνά λάθη για μποτάκια γυναικεία
mpotakia-ginaikeia

Σχεδόν όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα μποτάκια γυναίκεια, γι’ αυτό και άλλωστε αποτελούν τη τελευταία λέξη της μόδας και δεν λείπουν από καμία κολλεξιόν, είτε χειμερινή, είτε ανοιξιάτικη. Αυτό όμως που κάποιες κυρίες και δεσποινίδες φαίνεται πως δεν γνωρίζουν, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένοι αρκετά αυστηροί κανόνες που διέπουν το τρόπο που πρέπει να φοριούνται αυτά τα μποτάκια, όπως άλλωστε και όλα τα παπούτσια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλές από αυτές, άθελα τους σίγουρα, να πέφτουν σε πολύ μεγάλα στυλιστικά σφάλματα.

Ένα αρχαίο ρητό λέει ότι η γνώση είναι δύναμη. Αυτό το ρητό λοιπόν ισχύει διπλά και τριπλά στη μόδα. Ένα απλό λαθάκι αρκεί για να γίνει μία γυναίκα το επίκεντρο συζητήσεων που κάθε άλλο από κολακευτικές θα είναι γι’ αυτήν. Με άλλα λόγια, δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να κάνετε μία επίσημη εμφάνιση, φορώντας μποτάκια γυναικεία που δεν σας κολακεύουν.

Εμείς είμαστε εδώ για να φροντίσουμε να μην συμβεί ποτέ αυτό! Στο άρθρο μας θα σας παρουσιάσουμε όχι μόνο τα κυριοτέρα στυλιστικά λάθη που αφορούν τα μποτάκια, μιλάμε για πάντα για μποτάκια που φθάνουν το πολύ μέχρι τη γάμπα και όχι για κανονικές μπότες ή γαλότσες, αλλά θα σας παρουσιάσουμε και συμβουλές για να τα αποφύγετε. Τι λέτε, ξεκινάμε;

●    Το λάθος τακούνι

Κακά τα ψέματα, το τακούνι στα μποτάκια γυναικεία μπορεί να κολακέψει τα πόδια σας και να σας κάνει να φαίνεστε πιο σέξι, ή να σας “χαντακώσει” και να σας κάνει να φαίνεστε κοντή, ακόμη και αν το ύψος είναι αξιοπρεπές. Αν λοιπόν τα πόδια σας δεν είναι ιδιαίτερα αδύνατα και οι γάμπες σας δεν είναι και πολύ κομψές, τότε καλό είναι να αποφύγετε τελείως τα ψηλά τακούνια στα μποτάκια σας. Επιλέξτε παπούτσια και μποτάκια με πάρα πολύ χαμηλό τακούνι. Αυτά και θα αναδείξουν και θα κολακεύσουν καλύτερα τα πόδια σας, αλλά και θα προσθέσουν “αέρα” στο όλο look σας.

●    Το λάθος ύψος

Τα μποτάκια γυναίκεια βγαίνουν σε διάφορα ύψη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα αυτά τα μήκη ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Τα σχετικά ψηλά μποτάκια γυναικεία, αυτά που φθάνουν μέχρι τη γάμπα δηλαδή, είναι κυρίως για ψηλές γυναίκες, με μακρυά πόδια. Εάν δεν είστε και το πρώτο μπόϊ, τότε είναι καλό να προτιμήσετε μποτάκια που φθάνουν μέχρι τον αστράγαλο, το πολύ. Αυτά είναι τα ιδανικά για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακρυά και sexy, ενώ θα σας προσθέσουν, έστω και πλασματικά, μερικούς πόντους στο ύψος σας.

●    Η ισορροπία είναι το παν

Τα μποτάκια γυναικεία πλέον βγαίνουν σε πολλά σχέδια και με πολλά “αξεσουάρ” όπως ασημένιες και χρυσές λεπτομέρειες και διάφορα τρουκς, μέχρι και καρφιά. Θα πρέπει όμως πάντα να υπάρχει μία ισορροπία ανάμεσα στο μποτάκι και το ντύσιμο σας. Αν το ρούχο σας είναι εκκεντρικό και φανταχτερό, τότε θα πρέπει τα παπούτσια σας να είναι απλά. Αν από την άλλη το ντύσιμο σας είναι απλό, τότε  μπορείτε άνετα να φορέσετε ένα εκκεντρικό μποτάκι. Να θυμάστε, απλό ντύσιμο με απλό μποτάκι = καλό, αλλά εκκεντρικό ντύσιμο με εκκεντρικό μποτάκι = μεγάλο faux pas!

Clip to EvernoteCopyright © 2014. All rights reserved.

Posted 30 Αυγούστου 2014 by rtogfres in category "Για τις Φίλες μου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *