Ιανουάριος 27

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κόστος

Κατασκευή ιστοσελίδας - Webdesign

Ετοιμάζεις ιστοσελίδα; Δες πως θα μειώσεις το κατασκευή ιστοσελίδων κόστος

Το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων είναι και αυτό που απασχολεί περισσότερο όσους θέλουν να φτιάξουν μία ιστοσελίδα για την επιχείρηση τους. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η όποια επένδυση γίνεται με φειδώ και μετά από πολύ προσεκτική σκέψη, πράγμα πάρα πολύ λογικό. Η κατασκευή μίας ιστοσελίδας δεν είναι απλή υπόθεση κι έχει μεγάλο κόστος τόσο σε χρήμα όσο και σε χρόνο, άσχετα από το αν θα γίνει από κάποιον τρίτο ή από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο. Το κόστος αυτό, είναι που κάνει την απόκτηση μίας ιστοσελίδας να φαντάζει άπιαστο όνειρο για μερικούς επιχειρηματίες, ειδικά αν η επιχείρηση τους είναι μικρή.

Υπάρχουν όμως τρόποι να περιορίσετε κάπως αυτό το κόστος και να κάνετε την όλη διαδικασία πιο προσιτή και να τη φέρετε όσο το δυνατόν πιο πολύ στα μέτρα της επιχείρησης και του budget σας. Ας δούμε λοιπόν μερικές χρήσιμες συμβουλές για να σας επιβαρύνει λιγότερο η κατασκευή ιστοσελίδας.

Απλές συμβουλές για να κρατήσετε το κατασκευή ιστοσελίδων κόστος σε λογικά επίπεδα

Κάντε ξεχωριστά τη κατασκευή και το SEO

SEOΗ κατασκευή μίας ιστοσελίδας από κάποια επιχείρηση ή ειδικό, συνήθως θα γίνει «πακέτο» με τη βελτιστοποίηση της για τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Το SEO είναι απαραίτητο για μία ιστοσελίδα, καθώς τις εξασφαλίζει υψηλές θέσεις στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και άρα και μεγάλη επισκεψιμότητα. Ωστόσο, επειδή είναι μία πολύπλοκη και μεγάλη διαδικασία, μπορεί να γίνει και μετά τη δημιουργία της ιστοσελίδας. Αν λοιπόν το κόστος της κατασκευής εκ του μηδενός μίας optimized ιστοσελίδας σας φαίνεται απαγορευτικό, μπορείτε να ζητήσετε από τον ειδικό να μην περάσει στο SEO κατά τη δημιουργία της, αλλά να το κάνει αργότερα, όταν θα μπορέσετε εσείς. Έτσι θα σπάσετε το κόστος σε δύο μέρη. Το μειονέκτημα είναι ότι χωρίς το SEO, η ιστοσελίδα σας δεν θα αποδίδει όπως πρέπει.

Αναλάβετε μόνοι σας τη δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών στα social media

Λογαριασμοί Social MediaΤα social media παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στις μέρες μας και είναι το κλειδί της επιτυχίας μίας ιστοσελίδας. Πολλά πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων περιλαμβάνουν και τη δημιουργία λογαριασμών για την επιχείρηση και την ιστοσελίδα που θα της ετοιμάσουν. Η δημιουργία και η διαχείριση λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα είναι πολύ εύκολη υπόθεση και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις. Είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας στον «νεκρό χρόνο» της δουλειάς σας ή ακόμη και από το σπίτι σας. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε κάποιο υπέρογκο ποσό σε κάποιον επαγγελματία για να το κάνει για λογαριασμό σας.

Επιλέξτε μία εύκολη στη χρήση πλατφόρμα CMS

Πλέον σχεδόν όλες οι εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων βασίζουν τη δουλειά τους πάνω σε πλατφόρμες CMS, έτσι επιτρέπουν στον διαχειριστή και ιδιοκτήτη της σελίδας να κάνει όσες αλλαγές και ανανεώσεις θέλει και χρειάζεται, χωρίς την εμπλοκή ή τη βοήθεια των κατασκευαστών. Όσο πιο απλή κι εύκολη στη χρήση είναι η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας, τόσο πιο εύκολη θα είναι η ανανέωση της από σας. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε αν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε μόνος σας τη πλατφόρμα, είναι να ζητήσετε να σας γίνει μία επίδειξη.

Κάντε έρευνα αγοράς

Πλέον υπάρχουν πάρα πολλές επιχειρήσεις κατασκευής ιστοσελίδων, οπότε το πεδίο έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό. Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν και μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές, καθώς η μία επιχείρηση προσπαθεί να προσελκύσει πελάτες από την άλλη. Οι καινούργιες επιχειρήσεις που προσπαθούν να αποκτήσουν status στον κλάδο, συχνά παρέχουν τα πακέτα τους σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχουν την πείρα των ανταγωνιστών τους που είναι «χρόνια στο κουρμπέτι», αλλά αν σας αρέσουν τα δείγματα της δουλειάς τους και σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, δεν χάνετε τίποτα να τους δοκιμάσετε.

Αναλάβετε μόνοι σας την παραγωγή περιεχομένου

Συγγραφή περιεχομένουΤο περιεχόμενο μίας ιστοσελίδας είναι και αυτό που την κάνει ξεχωριστή. Είναι στην ουσία η ψυχή της. Πολλοί σχεδιαστές και κατασκευαστές ιστοσελίδων θα σας προτείνουν να δημιουργήσουν αυτοί για σας, έναντι αμοιβής φυσικά, το περιεχόμενο της σελίδας σας και να το ανανεώσουν όποτε χρειάζεται. Η δημιουργία περιεχομένου για ιστοσελίδες δεν είναι απλή υπόθεση Με λίγη έρευνα στο internet όμως και δεδομένου ότι είχατε έναν αξιοπρεπή βαθμό στην έκθεση, θα μπορέσετε εύκολα και γρήγορα να παράγετε περιεχόμενο που θα φέρνει πελάτες. Μην υποτιμήσετε τη δύναμη του περιεχομένου!
Με αυτές τις απλές συμβουλές, θα καταφέρετε να μειώσετε σημαντικά το κατασκευή ιστοσελίδων κόστος σας και γενικά να το κάνετε πιο διαχειρίσιμο.

Clip to EvernoteCopyright © 2014. All rights reserved.

Posted 27 Ιανουαρίου 2017 by rtogfres in category "Για τις Φίλες μου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *