Αύγουστος 30

Πρακτικές και οργανωμένες γυναικείες τσάντες: Ένας απλός οδηγός

Πως οι σωστές γυναικείες τσάντες θα σας βοηθήσουν να είστε οργανωμένη

ginaikies tsantes

Το πρώτο οράγμα που κοιτάει μία γυναίκα βλέπει γυναικείες τσάντες, είναι αν και κατά πόσο αυτές ταιριάζουν με την γκαρνταρόμπα και το στυλ της. Η πρακτικότητα μίας τσάντας είναι κάτι που συχνά δεν ενδιαφέρει πολλές γυναίκες, ξαθώς δίνουν βάρος μόνο στην εμφάνιση της. Το περίεργο είναι πως το κάνουν αυτό ακόμη και όταν διαλέγουν και τσάντες για καθημερινή χρήση, δηλαδή τσάντες που θα κρατάνε κάθε μέρα στη δουλειά τους ή τα ψώνια τους.

Αυτό έχει συχνά σαν αποτέλεσμα την επικράτηση του απόλυτου χάους στις γυναικείες τσάντες. Δεν είναι άλλωστε σπάνιο το θέαμα μίας γυναίκας να ψάχνει μετά μανίας να βρει στη τσάντα της το κινητό που χτυπάει. Υπάρχουν όμως τσάντες εκεί έξω οι οποίες δεν είναι μόνο κομψές, αλλά είναι και σχεδιασμένες για να βοηθούν τις γυναίκες με την οργάνωση των πραγμάτων τους. Οι παρακάτω συμβουλές λοιπόν θα σας βοηθήσουν να όχι μόνο να επιλέξετε μία κομψή και πρακτική τσάντα, αλλά και να οργανώσετε τα πράγματα που κουβαλάτε κάθε μέρα όσο το δυνατόν καλύτερα!

●    Αποφύγετε τις τσάντες με σκούρη επένδυση

Είτε το πιστεύευετε είτε όχι, το χρώμα της εσωτερικής επένδυσης μίασ τσάντας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην πρακτικότητα της και στην οργάνωση των πραγμάτων που μπαίνουν μέσα της. Σύμφωνα με ειδικούς λοιπόν, οι γυναικείες τσάντες με ανοιχτόχρωμες εσωτερικές επενδύσεις είναι πολύ πιο πρακτικές από αυτές με σκούρες επενδύσεις. Ο λόγος είναι πολύ απλός, όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η επένδυση μίας τσάντας, τόσο πιο εύκολο είναι να δει κανείς τι έχει μέσα. Αυτό βοηθάει στο να βρίσκετε τα πράγματα σας πιο γρήγορα, αλλά και στο καθάρισμα της τσάντας από τη σαβούρα και τα σκουπίδια που μαζεύονται μέσα της.

●    Επιλέξτε τσάντες με πολλά εσωτερικά και εξωτερικά τσεπάκια

Όσο πιο πολλά τσεπάκια και θήκες έχουν οι γυναικείες τσάντες, τόσο το καλύτερο! Γενικά, τα τσεπάκια και οι θήκες είναι οι καλύτεροι φίλοι της οργάνωσης και της πρακτικότητας. Απλά αποφασίστε τι θα βάζετε στο κάθε τσεπάκι και φροντίστε να τηρείτε αυτές τις αποφάσεις σας! Ξέρετε όμως ποιά είναι η θήκη που πλέον είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητη για κάθε τσάντα; Αυτή για το κινητό! Έτσι δε πρόκειται ποτέ ξανά να ψάχνετε πανικόβλητη όταν θα χτυπάει το κινητό σας, αφού θα ξέρετε ότι είναι στη θήκη του.

●    Προτιμάτε τις ελαφριές τσάντες

Η τσάντα από μόνη της δε θα πρέπει να είναι βαριά, καθώς θα βαρύνει από τα πράγματα που θα βάλετε μέσα σας. Μία βαριά τσάντα θα σας κουράζει, οπότε όταν ψάχνετε για καθημερινές τσάντες, καλό θα ήταν να αποφεύγετε αυτές που έχουν έντονη διακόσμηση, ειδικά αν έχουν και μεταλλικές λεπτομέρειες. Οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τσάντες με καρφιά, τρουκς και άλλα τέτοια. Όσο πιο ελαφρυά είναι μία τσάντα όταν είναι άδεια, τόσο περισσότερο θα την ευχαριστηθείτε όταν θα είναι γεμάτη!

●    Η πιο χρήσιμη συμβουλή: ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ!

Οι γυναικείες τσάντες πρέπει να περιέχουν μέσα μόνο τα απαραίτητα. Μην τις γεμίζετε με πράγματα που μπορεί ΚΑΠΟΤΕ να χρειαστείτε. Να βάζετε μέσα μόνο πράγματα που είστε σίγουρες ότι θα χρειαστείτε. Επειδή η σαβούρα πάντα βρίσκει τον δρόμο της στις τσάντες, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, είναι καλό κάθε 10 ή 15 μέρες να αδειάζετε τελείως τη τσάντα σας, αναποδογυρίζοντας και ταρακουνώντας την! Έτσι θα αδειάσετε τη σαβούρα και θα σκεφτείτε καλύτερα ποια πράγματα χρειάζεστε πριν τα ξαναβάλετε μέσα!

Clip to EvernoteCopyright © 2014. All rights reserved.

Posted 30 Αυγούστου 2014 by rtogfres in category "Για τις Φίλες μου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *