Ιούλιος 25

Οι 3 πιο σημαντικοί λόγοι για να εγκαταστήσετε πόρτες πυρασφάλειας

Διστάζετε να εγκαταστήσετε πόρτες πυρασφάλειας; Δείτε γιατί πρέπει να το κάνετε!

Η προστασία από τη φωτιά είναι πολύ σημαντική και πολλές φορές μπορεί να σας σώσει τη περιουσία ή ακόμη και τη ζωή σας. Παρά το γεγονός όμως ότι κάποιες μέθοδοι, όπως οι πόρτες πυρασφάλειας, είναι πάρα πολύ αποτελεσματικές, πολλοί άνθρωποι διστάζουν με τη πυροπροστασία. Ο κύριος λόγος γι’ αυτό, είναι το γεγονός ότι πιστεύουν ότι η ασφάλιση του χώρου από τη φωτιά, είναι μία πολύ ακριβή και πολύπλοκη διαδικασία, η οποία στο τέλος απλά δεν αξίζει τα λεφτά της.

Οι περισσότεροι λοιπόν σκέφτονται να κάνουν για να προστατευτούν από τη φωτιά όταν έρθουν οι ίδιοι οι κάποιοι φίλοι τους αντιμέτωποι με κάποια φωτιά. Γιατί όμως να πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε; Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι λόγοι για τους οποίους παρατηρείται αυτή η διστακτικότητα σχετικά με την εγκατάσταση πυρασφάλειας, απλά δεν συντρέχουν και δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για τη πυροπροστασία.

πόρτες πυρασφάλειας

Οι περισσότερες μέθοδοι πυροπροστασίας λοιπόν, είναι πλέον πολύ εύκολο να εγκατασταθούν και δεν κοστίζουν πολλά χρήματα. Σε αυτό το άρθρο, θα ασχοληθούμε με μία συγκεκριμένη και πολύ αποτελεσματική μέθοδο προστασίας: τις πυράντοχες πόρτες. Θα δούμε τους τρόπους με τους οποίους αυτές μπορούν να σας προστατεύσουν, αλλά και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την εγκατάσταση τους.

1. Προσφέρουν ασφάλεια για την οικογένεια σας και τους πελάτες σας .

Είτε έχετε κάποιο κατάστημα ή επιχείρηση το οποίο επισκέπτονται συνεργάτες και πελάτες σας, είτε είστε απλά ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο οποίο ζείτε με την οικογένεια σας, η ασφαλεία του χώρου σας είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η φωτιά, είναι μία από τις χειρότερες απειλές για τη ζωή των ανθρώπων που έχετε “υπό τη προστασία σας”. Οι πόρτες πυρασφάλειας δε σβήνουν τις φωτιές, αλλά τις περιορίζουν και τις καθυστερούν. Μία πόρτα πυρασφάλειας λοιπόν, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο για να απομακρυνθείτε από το χώρο της φωτιάς και να καλέσετε τη πυροσβεστική. Σε μία πυρκαγιά, το κάθε δευτερόλεπτο που καθυστερεί η πορεία της φωτιάς, μετράει πάρα πολύ! Εννοείται πως αυτή η καθυστέρηση της επέκτασης της φωτιάς, θα κάνει τη κατάσβεση της από τη πυροσβεστική πιο εύκολη και γρήγορη.

2. Παρέχουν ασφάλεια για την περιουσία σας.

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός καταστήματος, τότε σίγουρα θα έχετε κάπου μέσα στο κατάστημα σας το στοκ σας. Αν έχετε σπίτι, σίγουρα έχετε μέσα πολύτιμα ή ακριβά αντικείμενα τα οποία θα θέλατε να προστατέψετε. Οι πόρτες πυρασφάλειας λοιπόν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρατήσουν τη φωτιά μακρυά από κάποια δωμάτια. Αυτό σημαίνει ότι θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρόνο, προκειμένου να σώσετε ό, τι μπορείτε. Επίσης, όσο περισσότερο καθυστερήσει η φωτιά να πλησιάσει τα δωμάτια που σας ενδιαφέρουν, τόσο το καλύτερο! Κάθε δευτερόλεπτο που κρατάτε τη φωτιά μακρυά από τα δωμάτια που σας ενδιαφέρουν, είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να σώσει τη περιουσία σας. Σίγουρα οι πόρτες πυροπροστασίας κοστίζουν λιγότερο από την αντικατάσταση όλου του εμπορεύματος σας ή την αντικατάσταση όλων των αντικειμένων και συσκευών του σπιτιού σας.

3. Υπάρχουν πολλές πόρτες για να διαλέξετε.

Σε sites και καταστήματα που εμπορεύονται πόρτες πυράντοχες, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία πορτών για όλα τα γούστα και πορτοφόλια. Υπάρχουν συνήθως τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες από πόρτες πυρασφάλειας: Αυτές που αντέχουν 20 λεπτά, αυτές που αντέχουν 45 λεπτά, αυτές με αντοχή 60 λεπτών και αυτές που θα κρατήσουν μακρυά τη φωτιά για 90 ολόκληρα λεπτά. Κάθε πόρτα φυσικά, κοστίζει και ανάλογα με τη προστασία που προσφέρει, οπότε είναι στο χέρι σας να διαλέξετε πόση προστασία θέλετε και πόση μπορεί να αντέξει η τσέπη σας. Μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από πόρτες πυρασφάλειας σε καταπληκτικές τιμές, στο http://cancelletto.gr

Όπως βλέπετε, η εγκατάσταση πορτών πυρασφάλειας αλλά και γενικότερα μέτρων προστασίας από τις φωτιές, μπορεί να σώσει εσάς και τη περιουσία σας. Είναι μία μικρή επένδυση που αν και όταν χρειαστεί, θα αποδώσει τα μέγιστα. Μη πιστεύετε ότι η πυρκαγιά είναι κάτι που δε θα συμβεί ποτέ σε σας. Όσο προσεκτικός και αν είναι κάποιος, δεν μπορεί με τίποτα να αποκλείσει τελείως μία πυρκαγιά.

Clip to EvernoteCopyright © 2014. All rights reserved.

Posted 25 Ιουλίου 2014 by rtogfres in category "Τα του οίκου μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *